Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g15g51kcal1.9g10.2g0.3g0.5g
Paistijauheliha, snellman15g25kcal1.8g0g1.5g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g16g27kcal1.4g2g1.3g0.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.6g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g223kcal10.4g24.6g8.2g2.6g
Valittu annoskoko51g112kcal5.2g12.3g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal2.6g6.2g2.1g0.7g
Arvot/100g100g221kcal10.3g24.3g8.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716