Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 47g18kcal0.1g3.8g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g81kcal0.2g10.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko51g41kcal0.1g5.1g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal0.1g2.6g1g0.4g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.1g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339