Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 7.6g31kcal0g7.6g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu4.2g15kcal0.5g3g0.1g0g
Vadelma 20g8kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7.8g28kcal0.2g0.2g3g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g200kcal4.6g24.2g8.8g1.4g
Valittu annoskoko51g100kcal2.3g12.1g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g50kcal1.2g6.1g2.2g0.4g
Arvot/100g100g197kcal4.5g23.9g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846