Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g21g116kcal0.2g0.2g12.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten13g42kcal3g5.7g2.7g1.4g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g430kcal7.2g17.8g40.6g2.8g
Valittu annoskoko51g215kcal3.6g8.9g20.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna25g108kcal1.8g4.5g10.2g0.7g
Arvot/100g100g424kcal7.1g17.6g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655