Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi14g61kcal0.9g8.1g2.8g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Mascarpone (250g)14g73kcal0.6g0.6g7.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Baileys, Irish Cream, Original5.6g20kcal0.2g1.1g0.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Liivate 2.5g8.8kcal2.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g448kcal8.4g21.2g35g0.8g
Valittu annoskoko51g224kcal4.2g10.6g17.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g112kcal2.1g5.3g8.8g0.2g
Arvot/100g100g443kcal8.3g20.9g34.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242