BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu8.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g49kcal3.4g2.8g2.2g1g
Valittu annoskoko51g24kcal1.7g1.4g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal0.9g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g48kcal3.4g2.8g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583