Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g16g34kcal1.7g1.4g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g20g6.8kcal0.3g1.3g0g0.3g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g99kcal4g6.6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko51g50kcal2g3.3g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal1g1.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g98kcal4g6.5g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125