Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g9g15kcal1.7g0.3g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g2.1g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g9g5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g87kcal5.8g5.8g4.6g0.4g
Valittu annoskoko51g43kcal2.9g2.9g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.5g1.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.7g5.7g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171