Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g14g18kcal3g0g0.6g0g
Pekoni (Dulano)3.3g8.4kcal0.6g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g78kcal7.2g3.6g3.4g1.2g
Valittu annoskoko51g39kcal3.6g1.8g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal1.8g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.1g3.6g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067