Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g16g15kcal0.2g3.5g0.2g0.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.8g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g14g41kcal0.9g1.5g3.5g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.8g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sokeri6g24kcal0g6g0g0g
Keksi, kaurakeksi 8.8g40kcal0.5g5.3g1.7g0.3g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g270kcal4.4g33g13.6g1.2g
Valittu annoskoko51g135kcal2.2g16.5g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g68kcal1.1g8.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g266kcal4.3g32.5g13.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891