Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale19g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras10g32kcal1.4g5.8g0.3g0.8g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 5.3g14kcal1.4g0g0.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g162kcal12.8g14g6g1.8g
Valittu annoskoko51g81kcal6.4g7g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal3.2g3.5g1.5g0.5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.8g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789