Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Keräkaali, 100g35g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Fondue, puolet paketista 220 g1.2g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g2.3g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g71kcal5.6g5.6g2.6g1.8g
Valittu annoskoko51g35kcal2.8g2.8g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1.4g1.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g70kcal5.5g5.5g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116