Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g16g16kcal1.1g2.1g0.1g0.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)18g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Makaroni, pasta 5.3g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Pinaatti 1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g99kcal3.6g14.2g2.4g3g
Valittu annoskoko51g50kcal1.8g7.1g1.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal0.9g3.6g0.6g0.8g
Arvot/100g100g98kcal3.5g14g2.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284