Pizzapannari

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Riko kananmunat kulhoon, lisää jauhot ja puolet maidosta.

Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.

Anna turvota muutama minuutti.

Sulata margariini ja lisää taikinan joukkoon.

Sulata ja valuta pinaatti ja lisää taikinaan.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Suikaloi kinkku ja levitä se fetan ja kesäkurpitsasuikaleiden kanssa pellille.

Mausta pizzamausteella ja mustapippurilla.

Huuhtele ja viipaloi tomaatit.

Asettele pannukakun päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta.

Paista 25–30 minuuttia.

Tarjoa jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Zeniitti

Nooruska sanoi...

Ihana! Tätä pakko testata :)

keskiviikko 15.10.2008 klo 16:38

Laku78 sanoi...

Ja tätähän tehdään ensi viikolla! Nam!

sunnuntai 11.01.2009 klo 23:31

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.4g0.2g0.3g
Oivariini vähärasvainen0.7g3.6kcal0g0g0.4g0g
Pinaatti 3.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kinkku, ylikypsä saunapalvi, HK (11g)3.9g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Feta 20 % (Arla apetit ), annos 100g1.3g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g129kcal7.6g17g3.2g0.8g
Valittu annoskoko51g64kcal3.8g8.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal1.9g4.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g127kcal7.5g16.8g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56308