Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä21g23kcal1.6g3.7g0.1g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 5.2g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g121kcal5g14.2g4.6g4.6g
Valittu annoskoko51g61kcal2.5g7.1g2.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna25g30kcal1.3g3.6g1.2g1.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14g4.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174