Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.16g57kcal2.2g11g0.4g0.6g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Siirappi 5.8g18kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g310kcal5.8g47.4g10.8g1.6g
Valittu annoskoko51g155kcal2.9g23.7g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g78kcal1.5g11.9g2.7g0.4g
Arvot/100g100g307kcal5.7g46.8g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450