Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 15g19kcal3.2g0g0.7g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g14g5.6kcal0.3g1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow1.9g7.1kcal0.1g0.2g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g70kcal7.6g3.4g3g1g
Valittu annoskoko51g35kcal3.8g1.7g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal1.9g0.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.5g3.3g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521