Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g11g31kcal0.4g7.4g0g0.9g
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g308kcal2g41.4g15g1.8g
Valittu annoskoko51g154kcal1g20.7g7.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g77kcal0.5g10.4g3.8g0.5g
Arvot/100g100g303kcal2g40.7g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161