Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g11g38kcal2.8g0.3g2.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g2.7g12kcal0.5g1g0.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 22g5.2kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät15g15kcal2.5g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g141kcal12.4g4g8g1g
Valittu annoskoko51g70kcal6.2g2g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g35kcal3.1g1g2g0.3g
Arvot/100g100g138kcal12.2g3.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779