Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste7.3g54kcal0g0g6g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g2.2g7.5kcal0.3g1.5g0g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas15g50kcal1.9g9.9g0.2g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Rice Dream, riisimaito3.7g1.7kcal0g0.3g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g8.2g2.8kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g312kcal5.8g40g13.6g2.4g
Valittu annoskoko51g156kcal2.9g20g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g78kcal1.5g10g3.4g0.6g
Arvot/100g100g308kcal5.7g39.4g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915