Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha17g30kcal3g0g2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto3.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)21g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g2.3g8.3kcal0.6g0g0.6g0g
Ketsuppi, Pirkka1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.8g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g125kcal9g3g8g0g
Valittu annoskoko51g63kcal4.5g1.5g4g0g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal2.3g0.8g2g0g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716