Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%5.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Mansikkahillo 11g25kcal0.1g5.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g199kcal4g31.8g5.8g1g
Valittu annoskoko51g100kcal2g15.9g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g50kcal1g8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g196kcal3.9g31.4g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262