Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g13g37kcal0.2g10g0g0.9g
Saksanpähkinä 30g201kcal4.3g1g19.3g4.7g
Kookoshiutale 5.2g34kcal0.4g0.3g3.3g0.8g
Hunaja 2.2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g561kcal9.8g26.6g45.2g12.8g
Valittu annoskoko51g281kcal4.9g13.3g22.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna25g140kcal2.5g6.7g11.3g3.2g
Arvot/100g100g552kcal9.6g26.2g44.5g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742