Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 3.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g1.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)15g12kcal2.4g0g0.1g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Tomaatti 4.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g61kcal6g3.2g2g1g
Valittu annoskoko51g31kcal3g1.6g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal1.5g0.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g61kcal5.9g3.2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239