Hannelen pikantti kaalipata

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää suikaloidut vihannekset ja mausteetja hiukka vettä anna hautua hiljaisella tulella 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Broilerijauheliha, annos 100g16g17kcal3.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Soijakastike2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g70kcal8g5g4.4g1.2g
Valittu annoskoko51g35kcal4g2.5g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal2g1.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.9g4.9g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144717