Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 25g11kcal0g2.4g0g0.5g
Sokeri5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g16g56kcal2.2g9.2g1.1g1.5g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g225kcal4.4g34.2g7.2g4.4g
Valittu annoskoko51g113kcal2.2g17.1g3.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal1.1g8.6g1.8g1.1g
Arvot/100g100g222kcal4.3g33.7g7.1g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248