Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Punaviini3.1g2.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g66kcal5.4g3g2.8g1g
Valittu annoskoko51g33kcal2.7g1.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal1.4g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g66kcal5.3g3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608