Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl21g72kcal0.4g0.6g7.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7g18kcal1g0.2g1.4g0g
Välipalakeksi, digestive 6.3g27kcal0.4g3.7g1.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g345kcal4.6g34g20.8g0.4g
Valittu annoskoko51g173kcal2.3g17g10.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g86kcal1.2g8.5g5.2g0.1g
Arvot/100g100g339kcal4.5g33.4g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912