Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 4.1g12kcal0.4g2.1g0.1g0.6g
Puolukka 5.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g30kcal0.8g5.6g0.2g1.4g
Valittu annoskoko51g15kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g8kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.5g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315