Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 19g44kcal2.1g0.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g127kcal5.2g8.2g7.8g0.8g
Valittu annoskoko51g64kcal2.6g4.1g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal1.3g2.1g2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal5.1g8.1g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686