Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)12g14kcal2.4g0g0.4g0g
Seitifilee (Findus)16g11kcal2.7g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g12g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Korppujauho 5.9g22kcal0.6g4.4g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g130kcal13.6g9.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko51g65kcal6.8g4.9g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal3.4g2.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g127kcal13.3g9.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=351097