Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)22g5.5kcal0.2g1.2g0g0.3g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 11g18kcal3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g66kcal6.8g3.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko51g33kcal3.4g1.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1.7g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802