Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 5.3g27kcal0.9g0g2.7g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g88kcal2g3.2g7g1.4g
Valittu annoskoko51g44kcal1g1.6g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal0.5g0.8g1.8g0.4g
Arvot/100g100g87kcal2g3.1g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708