Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 125g285kcal23.8g0g21.3g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.2g5.2kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g754kcal56g23g48.6g13.4g
Valittu annoskoko500g377kcal28g11.5g24.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna250g189kcal14g5.8g12.2g3.4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858