Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 139g198kcal17.3g0.4g14.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g168g109kcal20g7.1g0.5g0g
Soijajauho rasvainen 29g137kcal10.2g6.9g6.9g3.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 17g54kcal4.9g1.2g3.4g5.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)17g43kcal2.8g5.7g1g5g
Seesaminsiemen, kuorineen 17g113kcal4.5g1.2g9.7g2.1g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen21g151kcal0.2g0.2g16.8g0g
Oltermanni, perinteinen84g303kcal21g0g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2247kcal162.6g51.8g153.8g31.4g
Valittu annoskoko500g1123kcal81.3g25.9g76.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna250g562kcal40.7g13g38.5g7.9g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603