Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g83g375kcal6.4g56.7g13.3g3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)42g263kcal0g0g29.2g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g167g383kcal0.7g20g33.3g0.8g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g83g92kcal0.4g12.5g4.2g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)125g639kcal5.6g71.3g42.5g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g3503kcal26.2g321g245g25.2g
Valittu annoskoko500g1751kcal13.1g160.5g122.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna250g876kcal6.6g80.3g61.3g6.3g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496