Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g134g347kcal6g4.7g36g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g67g79kcal2.1g2.7g6.7g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g50g93kcal13g0.3g4.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1636kcal93.4g21.4g135.6g1.6g
Valittu annoskoko500g818kcal46.7g10.7g67.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna250g409kcal23.4g5.4g33.9g0.4g
Arvot/100g100g164kcal9.3g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870