Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 208g50kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Purjosipuli 27g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g52g146kcal9.9g0g11.4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.7g4.7kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g413kcal29.2g12g24.2g11g
Valittu annoskoko500g207kcal14.6g6g12.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna250g103kcal7.3g3g6.1g2.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901