Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)137g55kcal2.3g11.2g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)137g48kcal2.2g9.4g0.1g1.9g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g88g75kcal4.4g14g0.3g6.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g140g319kcal26.6g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g994kcal71g69.2g48.6g16.8g
Valittu annoskoko501g497kcal35.5g34.6g24.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna250g249kcal17.8g17.3g12.2g4.2g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791