Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g215g114kcal12.3g11.4g1.9g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g75g75kcal12.7g0.7g2.2g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g462kcal52.2g35.2g10.6g4g
Valittu annoskoko501g231kcal26.1g17.6g5.3g2g
Annoskoko puolitettuna250g116kcal13.1g8.8g2.7g1g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580