Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g73g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Siirappi, tumma15g47kcal0g10.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g505kcal37.6g37.4g21.8g7.8g
Valittu annoskoko501g253kcal18.8g18.7g10.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna250g126kcal9.4g9.4g5.5g2g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067