Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1946g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 78g316kcal0g77.7g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%259g649kcal36.3g28.5g14.5g127.1g
Kuivahiiva, annos 11g71g257kcal32.1g28.5g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2108g7232kcal214.8g1475.4g25.3g73.8g
Oivariini, 60 (100g)195g1070kcal1.9g1.9g116.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g195g1712kcal0g0g194.6g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)130g154kcal1.2g5.7g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22779kcal572.6g3235.4g744.6g401.8g
Valittu annoskoko5000g11389kcal286.3g1617.7g372.3g200.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5695kcal143.2g808.9g186.2g100.5g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531