Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2616g917kcal120.9g51g7.8g65.4g
Kananmuna kuoreton 640g912kcal79.9g1.9g65.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 581g1919kcal11.6g17.4g203.5g0g
Kevytmaito (Valio)581g267kcal18.6g27.9g8.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g581g2093kcal162.8g11.6g157g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12219kcal787.6g219.6g885.2g130.8g
Valittu annoskoko5000g6109kcal393.8g109.8g442.6g65.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3055kcal196.9g54.9g221.3g32.7g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690