Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 869g283kcal3.8g30g6.1g28.7g
Sokeri 591g2398kcal0g590.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 66g221kcal0g53.9g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 3475g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5803kcal7.6g1348g12.2g59.2g
Valittu annoskoko5000g2901kcal3.8g674g6.1g29.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1451kcal1.9g337g3.1g14.8g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771