Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus4124g2887kcal659.8g0g12.4g0g
Rypsiöljy 52g456kcal0g0g51.5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g309g1596kcal15.5g21.6g160.8g0g
Valkoviini kuiva 516g353kcal1.6g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10583kcal1353.8g49.4g449.4g0g
Valittu annoskoko5000g5292kcal676.9g24.7g224.7g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2646kcal338.5g12.4g112.4g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972