Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 2305g2699kcal398.3g0g122.2g0g
Sipuli 532g161kcal6.6g25.5g1.1g9g
Korppujauho 177g649kcal18.6g132.8g1.8g9.4g
Kananmuna 50g(kpl)567g715kcal62.4g1.7g51.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1064g3777kcal20g28.2g404.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g355g3192kcal0g0g354.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22385kcal1011.8g376.4g1870.2g36.8g
Valittu annoskoko5000g11193kcal505.9g188.2g935.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5596kcal253g94.1g467.6g9.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095