Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 96g850kcal0g0g96.2g0g
Vadelma 1923g790kcal19.2g78.8g15.4g71.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka192g767kcal0g190.4g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe96g278kcal1.2g53.8g0g38.5g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 385g1096kcal59.6g0.8g96.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1154g489kcal113.2g4.6g1.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g577g2394kcal450g35.8g50.8g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)577g2019kcal80.8g323.1g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17367kcal1448g1374.6g599.2g219.4g
Valittu annoskoko5000g8684kcal724g687.3g299.6g109.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4342kcal362g343.7g149.8g54.9g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177