Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3427g4925kcal548.3g0g305g0g
Rypsiöljy 278g2455kcal0g0g277.6g0g
Purjosipuli 411g94kcal7.4g9.9g0.8g8.6g
Tilli, tuore 685g205kcal25.3g6.2g5.5g14.4g
Korppujauho 103g377kcal10.8g77g1.1g5.4g
Ruokasuola jodioitu 89g2.3kcal0.6g0g0g0g
Valkopippuri 6.9g19kcal0.7g2.9g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16154kcal1186.2g192g1180.2g60.4g
Valittu annoskoko5000g8077kcal593.1g96g590.1g30.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4039kcal296.6g48g295.1g15.1g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230