Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1689g2347kcal320.8g0g118.2g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g211g232kcal10.6g44.3g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Oliiviöljy 57g504kcal0g0g57g0g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kukkakaali 2111g508kcal38.2g46.4g6.3g48.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g633g2279kcal177.3g12.7g171g0g
Lihaliemikuutio Maggi46g130kcal4.2g3.3g10.7g0g
Mustapippuri 8.4g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12232kcal1114.8g251g730.4g110g
Valittu annoskoko5000g6116kcal557.4g125.5g365.2g55g
Annoskoko puolitettuna2500g3058kcal278.7g62.8g182.6g27.5g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349