Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 677g774kcal113.8g0g35.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 846g644kcal15.9g131.1g1.7g8.5g
Porkkana 423g138kcal2.6g23.5g0.8g10.8g
Purjosipuli 169g39kcal3.1g4.1g0.3g3.6g
Sipuli 203g61kcal2.5g9.7g0.4g3.5g
Maustepippuri, annos 1g8.5g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi1692g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g338g846kcal47.4g11.5g67.7g0g
Pinaattipakaste 150g254g36kcal4.8g1g1.3g3.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g338g179kcal19.3g17.9g3g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g17g11kcal1.3g1.5g0.1g0g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5477kcal423.8g401.2g221.8g60.8g
Valittu annoskoko5000g2738kcal211.9g200.6g110.9g30.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1369kcal106g100.3g55.5g15.2g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369